#
#

Tanssijumpat, soololajit


Dancemix on kehonhuoltoa ja yksintanssia, jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa. Hyväntuuliset Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille (miehet treenaavat omalla puolellaan salia). Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta ja osaamisesta. Tunnin osat ovat lämmittely, irrottelut eli kehon liikkuvuutta parantavat liikkeet, tanssiosuudet ja loppuvenyttelyt.
Jazzic on ryhtiä ja kehonhallintaa kohentavaa, jazztanssipohjaista kaikille sopivaa kevyttä tanssitekniikkaa ja rentoa kuntojazzia. Tunnit sopivat myös ikääntyville, ja myös miehille.

Aikataulut kevätkaudella 2018


Dancemix tiistaisin klo 17-17.50 alkaen 16.1. Opettajana Liisa.

DancemixSwing torstaisin klo 17-17.50 alkaen 22.2. Swingpainotteinen Dancemix-ryhmä, op. Liisa.

Asustesuositus kaikille solo-tunneille


Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti. Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.