Lajit ja kurssit » Tanssijumpat

Tanssijumpat ja muut solo-lajit

Dancemix on yksintanssia,  jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa.  Hyväntuuliset Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille (miehet treenaavat omalla puolellaan salia), ja tunnit ovat luonteeltaan enemmän tanssia kuin fitnestä. Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta.

Ballemix on uusi kehonhuoltoryhmä, jossa edetään tunnin kuluessa baletinomaisella tavalla rauhallisesti kehoa avaten ja hiljakseen liike-energiaa lisäten tunnin  loppua kohti. Keskitymme ryhtiä ja ylävartalon liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin ja tasapainon hallinnan edistämiseen. Ryhmä sopii kaikille kiinnostuneille.

Keppijumppa kehittää  tehokkaasti vartalon avauksia ja linjauksia, ja siten se sopii erinomaisesti mm. istumatyötä tekeville. Lisäksi ryhmä sopii erinomaisesti paritanssin harrastajille, koska keppi auttaa kehittämään keskivartalon hallintaa, ryhtiä ja akselin kiertoa. Lämmittelyosuuden jälkeen tehdään keppiharjoitteita musiikin kanssa rauhallisesti kehoa työstäen.

Aikataulut keväällä 2015

Dancemix  tiistaisin klo 17-17.50 alkaen 13.1. Op. Liisa Lauronen.
Dancemix  torstaisin klo 17-17.50 alkaen 8.1. Op. Taija
Ballemix keskiviikkoisin klo 17.10-17.55 ajalla 14.01.-25.03.  Op. Raili Laine.
Keppijumppa perjantaisin klo 17.10-17.55 alkaen 16.1. HUOM! Ryhmään tarvitaan paikanvaraus tekstarilla 050 4640600.  Op. Liisa.

Asustesuositus kaikille solo-tunneille

Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti.  Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.