Lajit ja kurssit » Tanssijumpat

Tanssijumpat ja solo-tanssit

Dancemix on kehonhuoltoa ja yksintanssia,  jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa.  Hyväntuuliset Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille (miehet treenaavat omalla puolellaan salia). Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta ja osaamisesta. Tunnin osat ovat lämmittely, irrottelut eli kehon liikkuvuutta parantavat liikkeet, tanssiosuudet ja loppuvenyttelyt.
Balletic on tunti,  jossa edetään baletinomaisella tavalla kehoa avaten ja hiljakseen liike-energiaa ja liikkuvuutta lisäten tunnin loppua kohti. Keskitymme ryhtiä ja ylävartalon liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin, keskivartalon voimistamiseen ja tasapainon hallinnan edistämiseen. Ryhmä sopii kaikille kiinnostuneille.
Solo dancing on pelkkään tanssimiseen keskittyvä tunti ilman kehonhuolto-osuuksia. Ryhmässä opetellaan lyhyitä tanssisarjoja teemoja vaihdellen, pohjana esim. charleston, salsa, swing jne. Ryhmä sopii kaikille kiinnostuneille.   

Aikataulut syksyllä 2015

Dancemix tiistaisin klo 17-17.50 ajalla alkaen 01.09.  Op. Liisa Lauronen.
Solo dancing keskiviikkoisin klo 17.10-17.55 alkaen 02.09. Op. Liisa Lauronen.
Dancemix torstaisin klo 17-17.50 alkaen 03.09. Op. Taija Raitala.
Balletic perjantaisin klo 17.10-17.55 alkaen 11.09. Op. Raili Laine. 

Asustesuositus kaikille solo-tunneille

Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti.  Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.