Lajit ja kurssit » Tanssijumpat

Tanssijumpat ja muut solo-lajit

Dancemix on yksintanssia,  jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa.  Dancemix-tunnit sopivat kaikille, ja ne ovat enemmän tanssia kuin fitnestä.

Aikataulut keväällä 2015

Ryhmät alkavat loppiaisen jälkeen seuraavasti:
Dancemix  tiistaisin klo 17-17.50 alkaen 13.1. Op. Liisa Lauronen.
Dancemix  torstaisin klo 17-17.50 alkaen 8.1. Op. Taija Raitala.
Keppijumppa perjantaisin klo 17.10-17.55 alkaen 16.1.
Kepin kanssa työskentely kehittää tehokkaasti vartalon avauksia ja linjauksia, ja siten keppijumppa sopii erinomaisesti mm. istumatyötä tekeville. Lisäksi tämä ryhmä sopii erinomaisesti parintanssin harrastajille, koska keppi auttaa kehittämään keskivartalon hallintaa, ryhtiä ja akselin kiertoa, jota tarvitaan paljon esim. tangossa ja hitaassa foksissa. Lämmittelyosuuden jälkeen tehdään keppiharjoitteita musiikin kanssa, rauhallisesti kehoa työstäen. HUOM. Ryhmään tarvitaan paikanvaraus tekstarilla 050 4640600. - Op. Liisa.

Asustesuositus kaikille solo-tunneille

Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti.  Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.