Lajit ja kurssit » Tanssijumpat

Tanssijumpat ja muut solo-lajit

Dancemix on yksintanssia,  jossa käytetään musiikkina swingiä, rockia, latinoa, bollywoodia ym. rikasta musiikkimaailmaa.  Hyväntuuliset Dancemix-tunnit sopivat kaikille kiinnostuneille, sekä naisille että miehille (miehet treenaavat omalla puolellaan salia), ja tunnit ovat luonteeltaan enemmän tanssia kuin fitnestä. Opetamme askeleet ja liikkeet aina siten, että kaikki ovat mukana ja voivat nauttia tanssimisesta.

Ballemix on uusi kehonhuoltoryhmä, jossa edetään tunnin kuluessa baletinomaisella tavalla rauhallisesti kehoa avaten ja hiljakseen liike-energiaa lisäten tunnin  loppua kohti. Keskitymme ryhtiä ja ylävartalon liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin ja tasapainon hallinnan edistämiseen. Ryhmä sopii kaikille kiinnostuneille.

Keppijumppa kehittää  tehokkaasti vartalon avauksia ja linjauksia, ja siten se sopii erinomaisesti mm. istumatyötä tekeville. Lisäksi ryhmä sopii erinomaisesti paritanssin harrastajille, koska keppi auttaa kehittämään keskivartalon hallintaa, ryhtiä ja akselin kiertoa. Lämmittelyosuuden jälkeen tehdään keppiharjoitteita musiikin kanssa rauhallisesti kehoa työstäen.

Aikataulut kesällä 2015

Dancemix kesäkuussa neljä kertaa tiistaisin klo 17-17.50 ajalla 02.06.-23.06. Op. Liisa.
Tämän jälkeen jumpparyhmät ovat kesätauolla ja aloittavat jälleen syyskauden alusta.

Asustesuositus kaikille solo-tunneille

Matalat salijalkineet (tanssilenkkarit tai jazztossut), vaatetus hikisen lajin mukaan urheilullisesti.  Tanssilenkkareita ja jazztossuja voit ostaa kenkämyymälästämme. Kysy malleista opettajiltamme. HUOM. Kumipohjainen jalkine ei luista tarpeeksi eli se voi vaarantaa polviesi terveyden. Tanssikengän pohja on hyvä olla joko haljasnahkaa tai muovisekoitetta.