#

Koulun esittely


Monipuolisia mahdollisuuksia, jokaiselle jotakin!

Tanssikoulu Tanssis on Tampereen keskustassa sijaitseva tanssikoulu, jossa voi harrastaa paritansseja monipuolisesti etenemällä omassa tahdissa tasolta toiselle ja lajista toiseen. Tarjoamme myös kaikille sopivia iloisia tanssijumpparyhmiä, yksityistunteja, polttaritanssituksia sekä yritysten ym. ryhmien tilaustunteja. Koulumme sijaitsee Klingendahlissa Eteläpuistossa. Sisäänkäynti on Eteläpuiston puolelta, ja tilamme sijaitsee 1. kerroksessa Hämeenpuiston ja Eteläpuiston kulmassa.

Tanssin iloa ja onnistumisen kokemuksia

Filosofiamme on, että jokainen voi tanssia ja jokaisen kanssa voi tanssia. Haluamme tarjota kivan ja rennon oppimisympäristön, jossa ammattitaitoiset opettajat huolehtivat siitä, että jokainen voi päästä taidoissaan eteenpäin. Koulumme on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille aikuisille mutta myös aikuistuville nuorille, joiden harrastamista haluamme tukea edullisin nuorisohinnoin. Metodimme perustuu huolelliseen kurssisuunnitteluun ja kannustavaan etenemiseen osallistujien ehdoilla.

Ammattitaitoa ja asiantuntemusta

Kaikki opettajamme ovat ammattikoulutettuja tanssinopettajia. Joka vuosi myös seuraamme alan kehitystä mm. osallistumalla erilaisiin tanssifestivaaleihin ja koulutuksiin ulkomailla. Opettajamme osaavat sekä viejän että seuraajan roolin paritansseissa. Toimimme myös tanssiopistona siten, että kaikessa kurssitoiminnassa liitämme mukaan hieman tanssitietoa ja -historiaa. Siten eri maiden tanssityylit ja kulttuuriset erot sekä tanssilajiston moninaisuus tulevat esitellyiksi.

Haasteita myös edistyneille, huumoria unohtamatta!

Koulumme tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vaikkapa loppuelämän kestävään kivaan harrastukseen. Sitkeimmät sissit ovat treenanneet kanssamme jo vajaat parikymmentä vuotta. Joka vuosi meillä on myös odotettu ja suosittu joulukuinen show, jossa edistyneitten ryhmät esittävät parastaan opettajiemme tekemiin koreografioihin. Yksi odotetuimmista numeroista on aina tanssijumppamiesten iloinen tanssinumero. Huumori nimittäin kulkee kanssamme läpi vuosien treenien…

Kurssimme on tarkoitettu tanssin harrastajille

Tanssituntimme on tarkoitettu tanssia omaksi ilokseen harrastaville ihmisille. Annamme tunteja tanssia opettaville tai opettajakoulutuksessa oleville henkilöille eri sopimuksella. Teemme mielellämme yhteistyötä toisten ammattilaisten kanssa, joten tule reilusti esittäytymään ja keskustelemaan kanssamme eri vaihtoehdoista.

Opettajiemme esittelyt löydät omalta sivultaan tästä.

Tietosuoja

Rekisterinpitäjä:
Tanssikoulu Tanssis Oy
Pyhäjärvenkatu 5 (Klingendahl)
33200 Tampere
Puh. 050 4640600
Y-tunnus 2179968-3

Rekisterin nimi:
Tanssikoulu Tanssiksen asiakasrekisteri

Yhteyshenkilö:
Liisa Lauronen
Puh. 050 4640600
tanssikoulu@tanssis.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitus:
Tanssikoulu Tanssis ei automaattisesti kerää asiakkaidensa henkilötietoja. Koulumme kursseille ei tarvitse ilmoittautua. 
Ne asiakkaat, jotka ostavat kausikortin, ilmoittavat nimensä sekä puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Yhteystiedot ilmoitetaan, jotta tanssikoulu saa asiakkaaseen yhteyden tarvittaessa esimerkiksi kausikortin osamaksun erääntyessä.

Ne asiakkaat, jotka haluavat koulun uutiskirjeen sähköpostiinsa, ilmoittavat nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Uutiskirjeessä on ohje sähköpostilistalta poistumiseen.

Rekisterin sisältö:
Asiakkaan nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Asiakkaalla on oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö on esitettävä rekisterinpitäjälle sähköpostitse tai pyytämällä henkilökohtaisesti. Asiakkaalla on oikeus pyytää vanhentuneen tiedon muuttamista ja tietojensa poistamista.

Tietojen säilyttäminen:
Sähköpostilistaa säilytetään sähköisessä muodossa salasanan takana. Kausikorttilistaa säilytetään sähköisessä muodossa sekä paperilistana lukitussa tilassa.

Tietojen luovuttaminen:
Tanssikoulu ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.