Hinnasto (kesä 2020)


Voit ostaa tunneillemme lippuja taulukon mukaisesti. Liput käyvät kaikille ryhmätunneille, ks. tuntien kesto taulukon alta. Liput ovat voimassa kauden kerrallaan, mutta niitä voi käyttää myös seuraavalla kaudella, jos jostain syystä ei ole päässyt tunneille siten kuin on arvioinut. 

Kaikki keväällä ostetut liput ovat voimassa tämän vuoden. Koronatilanteen takia käyttämättä jääneet liput voi siis käyttää pois. Pyydä lippuihin uusi voimassaolopäiväys kassalla.

Suosittelemme, että lippuja ostetaan sen mukaan, mille kursseille on ilmoittautunut. Toistaiseksi joudumme koronatilanteen vuoksi sopeuttamaan toimintaamme annettujen yleisten ohjeitten mukaisiksi. Esim. max 50 hengen rajoitus ja etäisyysrajoitukset ovat voimassa heinäkuun loppuun asti, ja siksi ryhmien kokoja on jouduttu muuttamaan.  Emme siis voi taata yhtä suurta kurssitarjontaa kuin ennen koronaa, emmekä tässä epävarmuudessa voi vielä tietää, mikä on tilanne syksyllä. Tämän vuoksi omat kurssit kannattaa suunnitella kaudeksi kerrallaan.

Kurssimaksut ja sarjaliput Täysi hinta Opiskelijat,
työttömät,
eläkeläiset
Nuoret alle 23 v.
Kertamaksu
(vain yhden kerran teematunneille)
14 € 12 € 7 €
Tiiviskurssit 2 tuntia
(esim. ke-to-tiiviskurssit,
cha cha & rumba)
20 € 18 € 10 €
3 tunnin kurssi  30 € 27 € 15 €
Tiiviskurssit 4 tuntia
(esim. la-su bugg) tai
muu 4 tunnin kurssi
40 € 36 € 20 €
10 lippua (käyvät kaikille ryhmätunneille) 95 € 86 €

48 €

 

Tunnin kesto: 45/55/60 min = 1 lippu/hlö.
Tiiviskurssit 2 tuntia tai 1h 45 min = 2 lippua/hlö.
Tiiviskurssit 4 tuntia (2 x 1h 45 min) = 4 lippua/hlö.

Huomaathan, että kertamaksun voi ostaa vain yhden kerran teematunneille. Muut kurssit maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä kerralla. Kurssit käydään kokonaan. Yksittäisille kerroille osallistuminen ei ole mahdollista, koska pyrimme joka kurssilla tasaparitilanteeseen.

Poissaolot: Jos joudut jäämään pois kurssilta, ilmoitathan heti opettajalle, sillä pyrimme järjestämään uuden treenikumppanin parillesi. Käyttämättä jääneet liput käyvät muille ryhmätunneille, joten voit osallistua esim. lyhyille tiiviskursseille tai yksittäisille teematunneille. Muista ilmoittautua.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat:

  • käteinen ja debit/credit-kortit (Visa, Visa Electron, MasterCard jne.)
  • seuraavat liikuntasetelit ja -kortit: Smartum, Smartum mobiili, Smartum Pay, Tykysetelit, Tyky Online, Edenredin Ticket-liikuntakortti sekä Virikesetelit, Eazybreak ja E-passi (Sporttipassi)

Kausikortti 


Kevään kausikortit ovat voimassa koko kesäkauden eli 19.7. asti. Kevään kausikortin voimassaolo jatkuu siten aluksi 7 viikkoa. Jäljelle jää 4 viikkoa, joista ilmoitetaan myöhemmin ja jotka tarvittaessa korvataan syyskauden kausikortin oston yhteydessä. 

Mikäli kuulut riskiryhmään jonkin perussairauden tai +70 iän vuoksi etkä siksi voi tulla nyt tunneille, käyttämätön osuus korvataan uuden kausikortin oston yhteydessä.

Kesäkaudelle ei myydä tänä vuonna kausikortteja koronatilanteesta johtuvan epävarmuuden vuoksi. Syyskaudelle kausikortin voi taas ostaa, jos koronatilanne sallii meidän järjestää normaalin syyskauden. Asiasta tiedotetaan syyskauden alkaessa.

Jos käyt kolmella tunnilla viikossa tai useammin, kausikortti on edullisin vaihtoehto. Kausikorttiin kuuluvat kaikki ryhmätunnit. Jo 3. kortista lähtien saat siihen reiluja kanta-asiakasalennuksia. Täysihintaisen kausikortin voi maksaa halutessaan kolmessa erässä, alennuksiin oikeutetut kahdessa erässä.

Täysihintaisesta kortista voi saada seuraavat alennukset:

  • Perhealennus on 10 %, kun samasta taloudesta on kaksi täysihintaisen kortin ostajaa. 
  • Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 %. Näytä todistus kassalla korttia ostaessasi. 
  • Nuoriso alle 23 v. 40 % alennus. 

Kanta-asiakasalennukset kausikortista ovat seuraavat:

  • 3. kortista alkaen 20 % 
  • 10. kortista alkaen 30 % 
  • 16. kortista alkaen 40 % 
  • 21. kortista alkaen ilmaiset kesät (20 maksettua korttia) ja kevään + syksyn korteista 40 % alennusta