Hidas valssi


Hitaaseen valssimusiikkiin tanssitaan kahta erilaista tanssia. Toinen, jota useimmiten tarkoitetaan hitaasta valssista puhuttaessa, on ns. englantilainen hidas valssi, jonka perusaskel on eteen-sivulle-yhteen. Toinen versio on ns. amerikkalainen hidas valssi, jossa perusaskel on ohi-sivulle-paikalla (ns. siksak-valssi). Suositus: opettele ensin englantilainen hidas valssi. Sen alkeiskurssit sopivat jo ensimmäisen kauden tanssinopiskelijoille.

Kurssiaikatauluissamme termi hidas valssi tarkoittaa nimenomaan englantilaista hidasta valssia, ja amerikkalaista kutsumme yksinkertaisesti amerikkalaiseksi valssiksi.

Fuusiovalssi on uusi tapa tanssia valssia: siinä yhdistetään vaikutteita muista tanssilajeista, ja pohjana on kuitenkin hitaan valssin tanssitaito sekä englantilaisesta että amerikkalaisesta hitaasta valssista.

AIKATaulut kesällä 2020

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua. Katso ohje alempaa tältä sivulta.

ALKEISKURSSIT 

Hidas valssi alkeet tiiviskurssina ke 3.6. klo 20.15-21.15 jatkuen to 4.6. samaan aikaan. Alkeiskurssin sisältönä on perusaskel ja oikea käännös. HUOM: Ilmoittautuminen koskee koko kurssia (ke + to), ja kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä kerralla. Hinta: 20 €/hlö (=2 tuntia), tai 2 lippua.

JATKOKURSSIT 

Hidas valssi jatko tiiviskurssina ke 10.6. klo 20.15-21.15 jatkuen to 11.6. samaan aikaan.

Hidas valssi 3 tiiviskursseina ke 24.6. klo 20.15-21.15 jatkuen to 25.6. samaan aikaan.

KURSSIT EDISTYNEILLE 

Hidas valssi 4 uudet kuviot (teematunti) pe 5.6. klo 19.05-20.00. Myös tälle tunnille täytyy ilmoittautua. Kerrataan neloskurssin weave ja opetellaan jotakin aivan uutta. Kurssi on siis tarkoitettu nelostasolla aiemmin tanssineille.

Hidas valssi 5 lauantaisin klo 16.05-17.00 ajalla 6.6.-4.7. (4 kertaa). Neloskurssin aiemmin käyneille. Asiat ovat jo vaikeita ja edellyttävät hyvää kehonhallintaa ja säännöllista harjoittelua.

Fuusiovalssi 2 teematunti pe 26.6. klo 19.05-20.00. Kehittyneen tanssijan omaparitreeni, hanki siis treenipari itsellesi. Muistellaan keskeisiä fuusiovalssin kuvioita. Lajia aiemmin tanssineille. Ilmoittaudu ennakkoon parin kanssa.

Ilmoittautumisohje

Käytä ensisijaisesti netti-ilmoittautumista. Linkki löytyy tämän sivun yläpalkista sekä etusivulta. Ilmoittautuminen on kuitenkin mahdollista myös sähköpostitse tanssikoulu@tanssis.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä 050 4640600.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Kaikkiin ryhmiin otetaan tasaparitilanne. Ilmoittauduthan ajoissa, jotta voimme säädellä paritilannetta ennakkoon. Omapariryhmiin tarvitaan treenipari ja ilmoittaudutaan parin kanssa.

Parin kanssa tuleville: laita netti-ilmoittautumisessa osallistujien määräksi 2. Laita parin nimi ja puhelinnumero viestikenttään.

Vain kurssien/jaksojen ensimmäiselle kerralle ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen koskee kuitenkin koko kurssia/jaksoa. Kurssit käydään kokonaan ja ne maksetaan kokonaan ensimmäisellä kerralla.