Lavatanssien jatkokurssi


Lavatanssit 2 -ryhmä on jatkoa maanantain Lavatanssit 1 -ryhmässä opetelluille asioille. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan jaksoissa, mutta olisi hyvä, että osallistuisit ryhmään säännöllisesti vähintään yhden kauden ajan. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 20.10-21.15 ja tanssia saa joka ma klo 21.30 asti.

Tavoite on kehittää tässä ryhmässä oma perustanssitaito yleisimmissä tanssilajeissa sujuvalle ja partneria miellyttävälle tasolle. Kurssin voi aloittaa minkä tahansa jakson alusta. Kaikki opetettavat asiat ovat lavatanssiin sopivaa yleisesti tunnettua ja osattua käyttötanssia.

OHJELMA syyskaudella 2022 22.08.-05.09.  Foksin ja tangon peruskuviot (3 kerran jakso). Harjoitellaan kaikkia peruskuvioita eli neljänneskäännöksiä ja keinukäännöksiä sujuvaksi tanssiksi. Lisälajina kävelyhumpan jatkokuviot.

12.09.-19.09. Valssin käännökset ja tangon erityiskuvioita (kaksi kertaa). Harjoitellaan molempia valssin peruskäännöksiä, ja tangoon opetellaan mm. promenadi.

26.09.-10.10. Hidas valssi alkeet (3 kertaa). Lisälajina kävelyjenkka.

17.10. Teemailta: beatrock alkeet & hidas foksi perusaskel. Beatrock on tasaiskuisen beatmusiikin helppo tanssi, jonka kuviot ovat samoja kuin fuskussa. Hidas foksi puolestaan on hieno slovari, jota tanssitaan kävellen kaikki askeleet. Perusaskeleen voi yhdistää jo tuttuihin foksin kuvioihin.

24.10.-7.11. Valssi ja foksi liikkuen linjaan (3 kertaa). Opetellaan liikkumaan linjaan valssin oikealla käännöksellä  ja foksin neljänneskäännöksin. Myös tangoa, ja muita lajeja toiveitten mukaan.

14.11.-28.11. Foksin ja tangon peruskuviot (3 kertaa). Viimeisellä kerralla myös kävelyhumppaa.

5.12. ma itsenäisyyspäivän aatto, ei tunteja.