Lavatanssien jatkokurssi


Lavatanssit 2 maanantaisin klo 20.15-21.15

Lavatanssit 2 -ryhmä on siis jatkoa maanantain Lavatanssit 1 -ryhmässä opetelluille asioille. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan yleensä kolmen kerran jaksoissa, mutta olisi hyvä, että osallistuisit ryhmään säännöllisesti, ei vain jaksoittain, sillä joka kerta tanssimme vähintään kahta ohjelmaamme kuuluvaa lajia.

Tavoite on kehittää tässä ryhmässä oma perustanssitaito yleisimmissä tanssilajeissa sujuvalle ja partneria miellyttävälle tasolle. Kurssin voi aloittaa kunkin jakson alusta. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua.

OHJELMA SYKSYLLÄ 2020:

Valssin ja foksin jatkokurssi ajalla 24.8.-7.9. (3 kertaa). Valssin oikea käännös linjaan liikkuen sekä foksin 1/4 käännökset jatkuvina. 

Tangon ja foksin jatkokurssi ajalla 14.9.-28.9. (3 kertaa) Kaikki peruskuviot eli neljänneskäännökset ja keinukäännökset oikealle ja vasemmalle.

Hidas valssi alkeet + kävelyhumppaa ajalla 5.10.-19.10. (3 kertaa) Hitaan valssin perusaskel ja oikea käännös. Näitä harjoitellaan kahdella ensimmäisellä kerralla. Viimeisellä kerralla hitaan valssin kertaus ja lisäksi kävelyhumpan jatkotason kuvioita. Pohjaksi riittävät maanantain lava-alkeissa tanssitut kävelyhumpan alkeiskuviot (sivulle-yhteen ja käden alta).

Perustanssien jatkokurssi ajalla 26.10.-9.11. (3 kertaa). Kolmea ryhmän ohjelmaan kuuluvaa lajia: valssia, foksia, tangoa. Valssiin tehdään vasen käännös. Lisäksi harjoitellaan foksin ja tangon peruskuvioita, tavoitteena on, että ne sujuvat molempiin lajeihin. Viimeisellä kerralla myös hieman vaihtoaskelhumppaa ja sambaa, joihin tehdään perusaskel ja oikea käännös.

Kävelyhumppa jatko teematunti ma 16.11. Joskus hieman kävelyhumpan alkeita tanssineille. Ja tämähän on tosi helppo laji, joten ei kun reilusti mukaan vaan!

Beatrock alkeet teematunti ma 23.11. Helppo rokkilaji diskomusiikkiin, kannattaa kokeilla! Sopii hyvin johdannoksi buggiin, sillä beatrock on samantyyppistä mutta helpompaa.

Tangoilta 30.11. Peruskuvioita ja tyyliasioita. Opetellaan promenadi. Tanssia myös toiveiden mukaan.

Syyskauden päättäjäistanssit maanantain lavatanssiryhmien osallistujille ma 7.12. klo 19-20.30. Maksuton ilta niille, jotka ovat tällä kaudella osallistuneet maanantain lavatanssikursseille.