Lavatanssien jatkokurssi


Lavatanssit 2 maanantaisin klo 20.15-21.15

Lavatanssit 2 -ryhmä on siis jatkoa maanantain Lavatanssit 1 -ryhmässä opetelluille asioille. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan yleensä kolmen kerran jaksoissa, mutta olisi hyvä, että osallistuisit ryhmään säännöllisesti, ei vain jaksoittain, sillä joka kerta tanssimme vähintään kahta ohjelmaamme kuuluvaa lajia.

Tavoite on kehittää tässä ryhmässä oma perustanssitaito yleisimmissä tanssilajeissa sujuvalle ja partneria miellyttävälle tasolle. Kurssin voi aloittaa kunkin jakson alusta.

OHJELMA ELO-SYYSKUUSSA 2020:

Jakso 1: Hidas valssi alkeet ajalla 3.8.-17.8. (3 kertaa). Hitaan valssin perusaskel ja oikea käännös. Viimeisellä kerralla myös kävelyhumpan jatkokuvioita. Pohjaksi kävelyhumpan alkeet lava 1 -kurssilta (perusaskel ja käden alta). Ilmoittaudu ennakkoon tälle jaksolle, jotta saamme hyvän paritilanteen.
Jakso 2: Valssin ja foksin jatkokurssi ajalla 24.8.-7.9. (3 kertaa). Valssin oikea käännös linjaan liikkuen sekä foksin 1/4 käännökset jatkuvina. Syyskauden kursseille ei enää tarvitse ilmoittautua.

Loppusyksyn ohjelma julkaistaan elokuussa.

Ilmoittautumisohje

Käytä ensisijaisesti netti-ilmoittautumista. Linkki löytyy tämän sivun yläpalkista sekä etusivulta. Ilmoittautuminen on kuitenkin mahdollista myös sähköpostitse tanssikoulu@tanssis.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä 050 4640600.

Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Ilmoittauduthan ajoissa, jotta voimme säädellä paritilannetta ennakkoon.

Parin kanssa tuleville: laita netti-ilmoittautumisessa osallistujien määräksi 2. Laita parin nimi ja puhelinnumero viestikenttään.

Vain kurssien/jaksojen ensimmäiselle kerralle ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen koskee kuitenkin koko kurssia/jaksoa.