Lavatanssit EDISTYNEILLE

Tällä sivulla esitellään jatkomahdollisuuksia maanantain LAVATANSSIT 2-ryhmän kurssijaksoille. Kysy tarvittaessa ohjeita opettajiltamme, jos olet epävarma, mille kurssille voisit osallistua. Periaate on siis, että ykkönen on aina alkeistaso, kakkonen alkeisjatko jne. Kurssiohjelmat etenevät johdonmukaisella tavalla siten, että jokaisella tasokurssilla on vakioitu johdonmukaisesti etenevä ohjelma.

lavatanssit 3 


Ryhmä pyörii keskiviikkoisin klo 20.15-21.15 + vapaamuotoista tanssiharjoittelua klo 21.30 asti. Kolmoskurssi sisältää 3-4 kerran jaksoja eri tanssilajeissa. Suositus: säännöllinen osallistuminen 1-2 kautta. Ohjelma vaihtelee kausittain hieman. 

Ohjelma kevätkaudella 2022

26.1.-2.2. Suomalainen tango 2 eli tangon jatkokurssi (2 kertaa). Kurssin teemana ovat vasemmat käännökset ja promenadi (avaus promenadiin ja paluu tanssiasentoon). Kurssille olisi hyvä olla pohjana maanantain lavakakkosessa käyty tangon ja foksin peruskuvioitten jakso, mutta voit kyllä tulla myös maanantain alkeisryhmässä käydyn tangon alkeitten jälkeenkin, jos haluat kovasti jo eteenpäin tässä hienossa lajissa.

9.-16.2. Hidas valssi 2 eli jatkokurssi. Pohjaksi tarvitaan maanantain lavatanssit 2 -ryhmässä käyty hitaan valssin alkeet. Kakkoskurssilla teemana ovat vasemmat käännökset ja ns. ulkoinen vaihto eli outside change.

Muut kevään kurssijaksot päivitetään tähän myöhemmin.

SLOVARIT EDISTYNEILLE

Ryhmä kokoontuu lauantaisin klo 16-17 seuraavasti:

Hidas valssi 4 ajalla 29.01.-12.2. (3 kertaa). Kolmoskurssin asiat osaaville.
Hidas valssi tekniikka teematunti 19.2. Pohjaksi kakkoskurssi. Aiheena nousut, laskut ja kallistukset.

TANGOKLUBI 1 eli TANGO 4 lauantaisin klo 15-16.

Ryhmä on tarkoitettu tangon kolmoskurssin käyneille tanssinharrastajille. Ryhmään voi tulla myös yksin, ja yksin tulleet voivat vaihtaa paria, mutta pyrimme tasaparitilanteeseen ja oman parin kanssa tulevat voivat tanssia yhdessä.

29.01. Tango 4 (Tangoklubi 1) alkaa. Koko kauden mittainen ohjelma. Ryhmä edellyttää säännöllistä osallistumista.

Tangon ylimpien tasoryhmien esittelyt löytyvät valikosta suomalaisen tangon omalta sivulta.