Salsa ja muut latinotanssit


Lajiesittelyt

Salsa on argentiinalaisen tangon ohella yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista tansseista. Opetuksemme perusta on kansainvälinen ns. cross-body style, jossa kuviot tehdään linjaan eli eteen-taakse suunnassa ja jonka pohjalta voit tanssia salsaa missä päin maailmaa tahansa.

Bachata on Dominikaanisen tasavallan musiikkia ja tanssia, ja helppoutensa vuoksi se on kovasti yleistynyt myös Euroopassa, mm. Lontoossa.  Lisäksi opetamme salsaklubissa toiveitten mukaan myös muita latinolajeja, joita ovat mm. merengue, kizomba, samba gafieira ja cumbia. Tämä lisälajien opetustuokio on yleensä salsaklubin päätteeksi.

Rueda on jatkuvaan parinvaihtoon perustuvaa ringissä tanssittavaa salsaa. Järjestämme kurssin yleensä syys- ja kevätkausien päätteeksi.

LISÄLAJIEN ESITTELYT

Kizomba on angolalainen fuusiolaji, jossa yhdistellään vaikutteita argentiinalaisesta tangosta,  latinolajeista ja ja diskosta. Sitä tanssitaan hitaahkoon slow beat -musiikkiin.
Samba gafieira on brasilialainen paritanssi, joka on ilmestynyt eurooppalaisten tanssifestivaalien ohjelmaan 2000-luvulla. 
Merengue on hyväntuulinen ja menevä, yksinkertaiseen askellukseen perustuva tanssi Dominikaanisesta tasavallasta.
Cumbia on iloista pulppuavaa musiikkia ja tanssia Kolumbiasta.

Cha chan, rumban ja samban löydät omalta sivultaan >>

aikataulut kesällä 2020


Kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon. Katso ohje alempaa tältä sivulta.

BACHATAN PERUSKURSSIT 

Bachata alkeet tiistaisin klo 18.00-18.55 ajalla 2.6.-16.6. (3 kertaa)
Bachata jatkokurssi tiistaisin klo 18.00-18.55 ajalla 23.6.-14.7. (4 kertaa)

SALSA 4

Ryhmä on tarkoitettu salsa-kolmosen käyneille tanssijoille. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 19.05-20.00 ajalla 2.6.-14.7. (yht. 7 kertaa). Huom: vain ensimmäiselle kerralle ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen kuitenkin koskee koko kurssia. 

Ilmoittautumisohje

Käytä ensisijaisesti netti-ilmoittautumista. Linkki löytyy tämän sivun yläpalkista sekä etusivulta. Ilmoittautuminen on kuitenkin mahdollista myös sähköpostitse tanssikoulu@tanssis.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä 050 4640600.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Kaikkiin ryhmiin otetaan tasaparitilanne. Ilmoittauduthan ajoissa, jotta voimme säädellä paritilannetta ennakkoon.

Parin kanssa tuleville: laita netti-ilmoittautumisessa osallistujien määräksi 2. Laita parin nimi ja puhelinnumero viestikenttään.

Vain kurssien/jaksojen ensimmäiselle kerralle ilmoittaudutaan. Ilmoittautuminen koskee kuitenkin koko kurssia/jaksoa. Kurssit käydään kokonaan ja ne maksetaan kokonaan ensimmäisellä kerralla.