Salsa ja muut latinotanssit


Lajiesittelyt

Salsa on argentiinalaisen tangon ohella yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista tansseista. Opetuksemme perusta on kansainvälinen cross-body style, jossa kuviot tehdään linjaan.
Salsa rueda on jatkuvaan parinvaihtoon perustuvaa hauskaa ringissä tanssittavaa salsaa.
Kizomba on angolalainen fuusiolaji, jossa yhdistellään vaikutteita argentiinalaisesta tangosta,  latinolajeista ja ja diskosta. Sitä tanssitaan hitaahkoon slow beat -musiikkiin.
Samba gafieira on brasilialainen paritanssi, joka on ilmestynyt eurooppalaisten tanssifestivaalien ohjelmaan 2000-luvulla. 
Bachata on Dominikaanisen tasavallan musiikkia ja tanssia. Myös se on nykyisin kansainvälisesti yleinen tanssi.
Merengue on hyväntuulinen ja menevä, yksinkertaiseen askellukseen perustuva tanssi Dominikaanisesta tasavallasta.
Lambada oli muoti-iskelmä ja tanssi 80-luvun lopulla.
Semba on angolalaista musiikkia ja tanssia, ja kuten useimmat uudet club-tanssit, sekin on pohjavireeltään hauska ja yksinkertainen.
Cumbia on iloista pulppuavaa musiikkia ja tanssia Kolumbiasta.

Salsasta ja bachatasta kurssit pyörivät joka kausi. Muista latinolajeista tarjoilemme lyhyitä opetustuokioita lähinnä salsaklubin osana.

aikataulut keväällä 2019


Salsa

SALSAN PERUSKURSSIT TIISTAISIN KLO 18-19 SEURAAVASTI:

Salsa alkeet ajalla 8.1.-22.1.  (3 kertaa). Kurssille ei tarvitse ilmoittautua. Myös yksin tulevat miehet rohkeasti mukaan! Opetamme aivan alkeista alkaen selkeästi siten, että kaikki oppivat.
Salsa 2 ajalla 29.1.-12.2.  (3 kertaa). Kurssitaso siis nousee kolmen kerran jälkeen siten, että opetettava sisältö aina hiukan muuttuu vaativammaksi oppimisen myötä. 
Salsa 3 ajalla 19.2.-5.3. ( 3 kertaa)
Salsa 4 ajalla 12.3.-23.4. (7 kertaa). Kurssin jälkeen voit osallistua loppukevään bachata-alkeisiin sekä salsaklubin paikalla alkavalle salsa rueda -kurssille.

Salsa alkeet ja alkeisjatko tiiviskursseina lauantaisin klo 12.15-14 ajalla 27.4.-11.5. (yht. 6 tuntia). 

EDISTYNEILLE:

Salsa 4 tiiviskurssina keskiviikkona 2.1. klo 18-20. Salsa 3:n käyneille ja salsaklubiin aikoville.

Salsaklubi edistyneille tiistaisin klo 20.15-21.15. Salsaklubi kokoontuu ajalla 8.1.-23.4. Ryhmässä voidaan tanssia myös muita latinolajeja toiveitten mukaan.

Salsa rueda on yhteinen kurssi salsaklubin tai salsa nelosen käyneille ajalla 7.5.-28.5.

Bachata

Bachata alkeet tiistaisin klo 18-19 ajalla 7.5.-28.5. (neljä kertaa). Helppo latinolaji, jota voi tanssia myös diskobachatana beat-musiikkiin.

Bachata 3 sunnuntaisin klo 16-17 ajalla 13.1.-3.2. neljä kertaa). Syyskaudella tai joskus aiemmin kakkoskurssin käyneille.